Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:21 | May 1, 2014

PHONE BOOTH

Ray Ban glasses/ Dress here!/ Chanel bag/ Shoes here!

Förstår ni att man kunde gå runt barbent i London, det trodde jag inte när vi skulle dit. ;-) Vi var ju självklart tvungna att fota lite vid telefonkioskerna… Är verkligen så nöjd med mina nya skor, vill ha på mig de till allt haha! Har bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt, är trött och seg så lika bra att ladda upp inför träningen som vi ska köra ikväll istället. Puss hörs sen! <3

//How crazy is it that we could walk around with bare legs in London, I couldn’t even imagine when we were going there. ;-) Of course we had to take some pics by the phone booths… I’m so happy about my new shoes, wan’t to wear them all the time haha! Been at home all day just resting and taking it easy, my body’s tired so I guess I needed to rest before our workout tonight. Hugs babes, talk to you later! <3


4 kommentarer4 kommentarer om “PHONE BOOTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej jag undrar vad klänningen heter, för den finns inte på hemsidan du linkar :(

  Reply
 • Åh den är slutsåld… Köpte den för väldigt längesen! Kram <3

  Reply
 • tack för du svara! :) kram!

  Reply
 • du vill inte sälja din :$ just asking! :$

  Reply