BLUE DETAIL

Jacket from Spain/ Eton shirt (Jons…)/ Brandy Melville pants/ Chanel bag/ Old shoes (similar here!)

Igår var det Gumball-fest, kul att dra på sig klackar och fixa håret en kväll! ;-) Fick äntligen ta ut min nya lilla bebis (väskan haha), älskar den… Hade en kul kväll som började med middag på Escalier och sen hängde vi på Utecompagniet innan vi var en sväng på V. Jag körde bil hem så inga drinkar för mig, har varit halvt döende hela dagen ändå men nu ska jag styra upp mig och snart gå hem till Alva för födelsedagsfirande! Ha en fin kväll, puss på er! <3

//Yesterday was the Gumball-party, fun to put on some heels and get your hair fixed for a night! ;-) Also got to take my new little baby out (the bag haha), just love it… Had a great night that started with dinner at Escalier and then we hung out at Utecompagniet before we went for a quicky to V. I drove home so no drinks for me, been totally dead today anyway but now it’s time to wake up and soon go to Alva for birthday celebrations! Have a great night, hugs! <3

2 reaktioner på “BLUE DETAIL”

  • Nora says:

    Alltså det här kommer ju låta helt sjukt men jag är så förälskad i den här jackan så jag inte vet vad jag ska ta mig till hahahha. Det finns ingen chans att du typ kan svänga förbi marknaden nästa gång du är där och köpa med dig en hem till mig?? haha, jag vet hur galet det låter men är så så så sugen på den här jackan och har varit sedan jag började läsa din blogg och först såg den… Pendlar just nu Stockholm-USA medan jag läser på gymnasiet och ser därför inte direkt så stora möjligheter för att åka till Puerto Banus det kommande året… Jag är 110% seriös.. Du kan väl mejla mig om du inte tycker jag låter helt knäpp? höhö. Kramar <3

    • Janni says:

      Haha, det sjuka är att jag har fått liknande mail om exakt den frågan förut! ;-) Har inte sett den på länge eftersom den är “varmare” och inte säljs på sommaren, men jag är säker på att du kan hitta en liknande någonstans!! Stor kram! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.