PARIS – BARCELONA

96c0d3c010faa22b4dcaba72f04c8cad
    
69506639b9d22a04204b1d6cc9a179c9

The drive from Paris to Barcelona, some rain, some police and sooo much people!

God morgon! Igår började vi åka från ett regnigt Paris, bilen är inte superkul att åka i regn om man säger så. ;-) Efter ett tag klarnade det upp och vi hade en lång resa framför oss, det blev den varmaste dagen vi åkt i bilen, jag satt i underkläder och shorts och svetten rann haha! Vi åkte för en gångs skull inte alldeles för fort, helt plötsligt blir vi stoppade av polisen som håller oss i två timmar på en parkering. Jag har aldrig blivit sur på en polis, men igår när han sa att vi åkte runt 20km/h fortare än vad vi gjorde vilket betyder att killarna (inte Jon!) blev av med körkorten plus en saftig böter kunde jag inte hålla mig. Vad gör man? Absolut ingenting eftersom i Frankrike behöver dem tydligen inte bevisa hur fort vi åkte. Helt sjukt… Väl i Barcelona var det gaalet med folk!! Första gången här för mig, men kommer definitivt åka tillbaka. :-) Nu ska vi snart dra till sista stoppet, Ibiza! Puss på er. <3

//Good morning! Yesterday started in a rainy Paris, the car is not superfun to drive in the rain. ;-) After a while the sun came back and we had a long trip ahead of us, it was the warmest day we’ve had in that car, I sat in my underwear and shorts and was still sweating like crazy haha!. For once we didn’t go that fast, all of a sudden we get pulled over and the police keeps us at a parking lot for two hours. I’ve never been angry at a police man, but yesterday when he told us we drove 20km/h faster than we did which made the guys (not Jon!) loose their driving license I couldn’t hold back. What to do? Absolutely nothing since in France they don’t need to prove our speed. Just crazy… When i Barcelona the crowd was sick!! First time for me here, will definitely go back. :-) Today we’re going to the last stop, Ibiza! Hugs babes. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.