BABY DOLL

2cde25b875e6f5e4e67da8246304d3f4
d278a69b7cf1131ba68fdf2cf445a00c

New nails, Shellac in pink called “Baby Doll”!

Kom precis hem från en manikyr, mina naglar växer sjukt fort här i Spanien! Den här gången blev det ljusrosa, har alltid lika svårt att bestämma mig för färg haha. ;-) Färgen heter Baby Doll vilket jag tycker passar sjukt bra. Har regnat här hela dagen, känns riktigt ovanligt men ganska skönt. Ska köra ett träningspass snart, ska försöka fota lite så ni får se! Puss så länge. <3

//Just got back from a manicure, my nails grow so fast here in Spain! This time I went for light pink, always have a hard time deciding for what color I want haha. ;-) The color is called Baby Doll and I think it really suits the color. It’s been raining here all day, feels so unusual here but it’s been pretty cozy. Will do a workout soon, maybe take some pics so you can see what I do! Hugs babes. <3

3 reaktioner på “BABY DOLL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.