BEAUTY & GO

24755db7e5c511b4122d243e3a069b77
7ff672a7371fa1a5613751b1e3937ffc

A tasty “beauty drink”, I drink this instead of soda.

Det blir ju en hel del läsk här i värmen, dricker alldeles för många fanta limon. ;-) Man tröttnar på att bara dricka vatten även om jag försöker lägga i massa olika frukter. Hittade den här “juicen” eller vad man ska kalla den, det var grapefrukt, aloe vera och collagen i den. Riktigt smarrig och lite bättre än läsk gissar jag! Nu ska vi flyga och jag tänkte svara på massor av era frågor på flyget. PUSS, hörs i Sverige! <3

//I drink a lot of soda here in the heat, drink way too much fanta limon. ;-) You get tired of drinking water even if I try to add different fruits. Found this “juice” or what to call it, it’s red grape, aloe vera and collagen in it. Really tasty and a bit better than soda I guess! Time to fly and my plan is to answer a lot of your questions on the plane. HUGS, talk to you in Sweden! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.