FAVE DRINK

aab7098231ce15b0bfe6a170ccbeaeca
b19fd87e7f6678f7eb98693db56ad123

My favorite summerdrink, strawberry daiquiri (as you all know haha!).

Körde ett träningspass nu på förmiddagen, jag blev så slut och så svettig! De här passen jag kör tar verkligen knäcken på en, men jag älskar det. ;-) Nu ska vi ner till Ocean Club och hänga med lite vänner, jag är otroligt sugen på en strawberry daiquiri (utan alkohol ska jag försöka med haha). Skönt att bara ligga och slappa lite i solen, får se om det är lite party där nere också. Ha en fin lördag så hörs vi ikväll! <3

//Did a workout earlier today, I got so tired and sweaty! These workouts I do really makes you feel completely done, but I love it. ;-) Now we’re going down to Ocean Club to see some friends, I’m SO in the mood for a strawberry daiquiri (will try with a non alcoholic one haha). Nice to just be in the sun and relax, maybe it’s some party going on there today so we’ll see. Have a great saturday and I’ll talk to you tonight! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.