W H I T E

053e239401f77b4a04836c5c4a6c23cb

RayBan glasses/ Chicwish top, skirt and bag/ Giuseppe Zanotti shoes (Shop the look by clicking on the images below)

Hej finisar! Här kommer min look från igår, lite mer romantiskt än vanligt men jag gillar det skarpt! :-) Fick styla en outfit från Chicwish, en hemsida jag tidigare inte haft koll på men WOW! Så snygga grejer! Kommer garanterat hålla koll på den från och med nu… Kom precis hem från stranden och tänkte lägga mig och läsa lite i skuggan. Man blir rätt mör av att vara i solen hela dagen. PUSS sålänge! <3

//Hey babes! Here’s my look from yesterday, a bit more romantic than usual but I really like it! :-) I got to style an outfit from Chicwish, a webshop I’ve never heard of before but WOW! So much nice stuff there! Will for sure keep checking it from now on… Just got back from the beach and will just lay down in the shade and read. You get pretty tired of spending the whole day in the sun. HUGS! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.