POLAROID

Weve taken a bunch of pics with a polaroid camera, soo fun!

Alltså vet ni hur kul det är med en polaroidkamera när man får upp bilderna direkt? Man framkallar ju aldrig bilder längre (eller inte jag och min familj/vänner iallafall) så det är sjukt kul att ha ett gäng bilder. Vet inte riktigt vad vi ska göra med de men vi har tagit lite snaps från våra dagar här, det var Crill som hade med sig en och jag älskar den! :-) Någon idé vad man kan göra med alla bilder? <3

//Its so fun to use a polaroid camera and get the pics straight away! You never print pics any more (well at least not me or my family/friends) so its crazy fun to have some pics. Dont really know what to do with them yet but weve taken some snaps from our days here, Crill brought the camera and I love it! :-) Any idea what we can do with all the photos? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.