CHAMPAGNE PARTY

Last years champagne party at Ocean Club, a crazy day…

Jag har ju knappt festat någonting i sommar men idag är jag faktiskt rätt så taggad! Det är ju söndag och allt… ;-) Sista söndagen varje månad så slår dem på med mega-fest på Ocean Club. Det är helt galet!! Förra året blev det lite väl galet och jag gissar att det blir minst lika kul den här gången. Vi är ett stort gäng som börjar med lite poolfest hemma hos oss och sen drar vi oss mot OC. Ska bli såå kul!! Hörs sen, puss! <3

//Ive almost havent partied anything this summer but today Im actually pretty stoked! Its sunday and all… ;-) Last sunday every month theres a huge party at Ocean Club. Its crazy!! Last year was sick and I guess this year will be just as fun. Were a big group of friends starting with a pool party at our place and after that we will head over to OC. Cant wait!! Talk to you later, hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.