MOVIE

Yesterday we did a movie for you guys, and today we will do another one! 

Igår filmade vi lite frågor och svar, ska försöka få upp det så fort som möjligt! Måste tacka bästa Crill och Isabel för hjälpen, hade varit svårt att göra allt själv… ;-) Det tar ett tag att vänja sig med en kamera i ansiktet, bilder har jag vant mig vid men jag är inte helt säker på film ännu haha! Hoppas ni har en härlig kväll, PUSS! <3

//Yesterday we shooted a video, will try to get it up as soon as possible! Have to thank Crill and Isabel for the help, wouldve been hard to do it all by myself… ;-) It takes a while to get used to a camera in your face, Ive gotten used to taking pictures but still not completely used to movie yet haha! Hope you have a lovely night, HUGS! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.