DAY PARTY

Crazy day yesterday at Ocean Club, had soo much fun!!

God morgon! Har precis städat av hela huset, skönt att få lite ordning efter igår. Herregud vilken dag vi hade, helt underbar! Vi började lite lugnt och drack såklart lite daiquiris sen blev det bara värre… ;-) Det var otroligt mycket folk och alla gick helt bananas, jag vet inte riktigt vad jag tycker om att spruta skumpa men det kunde man inte säga igår när det var champagne sprut-söndag haha! Träffade några underbara tjejer också (skicka lite bilder ladies!), en grym dag iallafall. Ser ni mitt hår på sista bilden? Miss krulltott! Nu ska vi bada lite, mår faktiskt helt okej. Puss! <3

//Good morning! Just cleaned the whole house, feels good the have it all back to normal after yesterday. My god what a day we had, totally amazing! We started pretty quiet and had some daiquiris of course and then it escalated… ;-) It was crazy much people and everyone went bananas, I dont really know what I think about spraying champagne but I couldnt really say much on a champagne spray-sunday haha! Met some amazing girls (send me some pics ladies!), we had a great day. Can you see my hair in the last pic? Miss curly hair! Time for a swim, actually feel okay today. Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.