Q & A

Question and answering in swedish!

Här kommer några av era frågor och mina svar, valde ut några random bara! Lite mycket skratt ibland men jag hoppas att ni gillar det iallafall. ;-) Tack bästa Crill och Isabel för hjälpen med filmen, ni är bäst!! Puss och kram <3

//So heres the Q&A in swedish, will post the english questions and answers tomorrow in writing. Hope you can wait for the english video (make up routine), will try to get it done as soon as possible. Im not that good at making movies yet but Im trying my best… ;-) Thanks to amazing Crill and Isabel for the help making this movie, youre the best!! Kisses and hugs <3

3 reaktioner på “Q & A”

  • Alltså WOW. Vilken glädjespridare du är. Du verkar verkligen ha båda fötterna på jorden med ett stort leende på läpparna. Jag själv log mig igenom hela videon! Fan va grym du är!

  • George says:

    Good Evening Janni,
    Just found your Q & A Video and wanted to tell you that your Voice sounds very, very pleasant! Would love to “hear” more from you in the future ;P
    Wish you a cozy Evening & Greetings from beautiful Switzerland <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.