SCARF

janni-deler-scarfDSC_7419
janni-deler-scarfDSC_7372
janni-deler-scarfDSC_7384
janni-deler-scarfDSC_7433
janni-deler-scarfDSC_7439
janni-deler-scarfDSC_7464 copy
janni-deler-scarfDSC_7461
janni-deler-scarfDSC_7442
janni-deler-scarfDSC_7465

RayBan glasses/ Scarf from Spain/ Bershka top/ Old skirt/ Céline bag/ Daniel footwear shoes

Här kommer min look från igår, kunde inte bestämma mig för om jag ville vara barbent eller inte så det fick bli något mittemellan! ;-) Hittade den här scarfen/sjalen på marknaden i Spanien, gillar den massor! Idag har vi sprungit runt halva stan på olika grejer känns det som och nu kom jag precis hem. Skönt att landa lite en stund, borde ta en powernap. Har sovit så otroligt dåligt senaste dagarna! Hoppas ni har en fin dag babes, puss på länge! <3

//Here’s my look from yesterday, couldn’t really decide if I should go for bare legs or not so I went half way! ;-) Found this scarf at the market in Spain, like it a lot! Today we’ve been running around town all day on different things and now I just got back home. Nice to relax for a while, should take a power nap. Have slept so bad the last few nights! Hope you have a nice day babes, hugs! <3

17 reaktioner på “SCARF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.