CASALL SCULPTURE ARMY

janni-deler-workout-monacoDSC_9396
janni-deler-workout-monacoDSC_9410

I’m in the Casall Sculpture Army, now you can join online too!! #timetowow

Nu kan jag äntligen berätta och dela med mig om vad jag gjorde med Casall förut när jag plåtade med dem! Jag är med och kör Scultpure Army och nu kan ni få köra 4 veckors gratis online-träning om ni joinar! :-) Det gör ni HÄR och passen kommer starta den 25e Aug så in och anmäl er nu för massa kul träning! Såå kul och jag är superpepp! Jag kommer även köra ett pass tillsammans med er här i Sthlm, men mer om det senare. Ni frågar ofta om träningstips så här får ni 4 veckor som ni kan köra! Största kramen till er, nu kör vi! <3

//Now I can finally tell you guys what I did when I was shooting with Casall! I’m in the Sculpture Army and now you can get free online training for 4 weeks if you join! :-) You can join HERE and the workouts will start the 25th of August so go in there and join for lots of fun training! Soo fun and I’m so stoked! I will also do a workout session with you guys here in Sthlm, but more of that later. You often asks about workout tips so here you can get 4 weeks that you can go all in! Biggest hug to you, let’s do this! <3

8 reaktioner på “CASALL SCULPTURE ARMY”

 • Lisa says:

  Om man inte har facebook då, finns det något sätt att få ta del av detta grymma erbjudande?:)

  • Janni says:

   Jag ringde och kollade och tyvärr så finns det inte det… :-( Man måste koppla ihop det med facebook för att kunna se programmet! Typiskt, hoppas du kan försöka lösa det på något sätt? Kram!

 • luci says:

  Hello Beauty :) In what size do you have Casall’s tights? I plan ordering online and that would be helpful

 • Alice says:

  Tycker det hade varit jätte trevligt att se fler tränings bilder, dessa två inspererade mig till att strunta i “fredags onyttigheterna!”

 • Maaike says:

  I’m from the Netherlands, can I join this training program? I signed up with Facebook, but I can’t see anything happening on my page.. Maybe you can help me out?
  you’re such a sport-inspiration to me! I also started Kayla Itsines program, do you still do it and like it? I just finished week 1. Do you still do weights training while doing the BBG program? Thanks! Lots of love for your blog xxx

  • Janni says:

   Hey, of course! :-) It will start the 25th of Aug! I still do Kayla’s program and I love it!! And no, I don’t do more than the BBG-program, my body needs some rest in between. ;-) Big hug! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.