GINA TRICOT

janni-deler-gina-tricotDSC_8283
janni-deler-gina-tricotDSC_8278
janni-deler-gina-tricotDSC_8280
janni-deler-gina-tricotDSC_8290
janni-deler-gina-tricotDSC_8282
janni-deler-gina-tricotDSC_8286
janni-deler-gina-tricotDSC_8288

This friday I went by the lovely ladies at Gina Tricot and checked out the new stuff!

Nästa vecka är det dags för fashion week, ska bli superkul att se och hänga med massa kul folk i några dagar! :-) Andra gången jag går på fashionweek så jag är inte supervan haha! Jag startade lite smått och kollade in kommande kollektioner på Gina Tricot i fredags, och tog en fika också med tjejerna. Mycket stickat, kappor och fina färger som håller i sig. Ska bli kul att spana in vad som visas nästa vecka! Nu ska jag iväg och plåta med en tjej från LA, spännande! Hörs ikväll <3

//Next week it’s time for fashion week, will be super fun to see and hang out with fun people for a few days! :-) Second time I go to fashion week so I’m not really used to it haha! I started a bit this week and checked out the coming collections at Gina Tricot, and had some coffee and snack with the girls. A lot of  knitted things, coats and nice colors that will stay. Will be fun to check out the shows next week! Now I’m about to do a photo shoot with a girl from LA, exciting! Talk to you tonight <3

10 reaktioner på “GINA TRICOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.