Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:42 | August 25, 2014

#TIMETOWOW

Good morgon! Idag börjar Casall Sculpture Army-passen, här kommer det första benpasset med några bra övningar. Jag ser lite stel ut haha, men det var svårt när allt skulle vara så korrekt… ;-) Så, nu får ni gå in och anmäla er HÄR för att kunna köra 4 veckors gratis träning med start idag! Burning legs är den första, hoppas ni är sugna på att köra. Time to wow! <3

//Good morning! Today the Casall Sculpture Army-workouts begins, here’s the first leg workout with some great exercises. I look a bit stiff, but it was hard when everything was supposed to be so correct… ;-) So, go in and subscribe HERE do be able to do 4 weeks free workouts starting today! Burning legs is the first one, so I hope you’re ready for this. Time to wow! <3


21 kommentarer22 kommentarer om “#TIMETOWOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nice workout! Definitely try :)

  Reply
 • Yeeey, good luck!!! <3

  Reply
 • Vad roligt! Hur många pass kommer upp varje vecka? :D

  Reply
 • Jag tror faktiskt det kommer upp ett nytt pass varje dag, men man får ju köra i den mån man själv vill! :-) Kram!!

  Reply
 • YEAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH I am in for four weeks :)

  Reply
 • Yeeeey!!!!! You go girl!! <3

  Reply
 • Så himla kul!! Ska lätt köra :D

  Reply
 • Härligt!! Kör hårt! <3

  Reply
 • Vad kul! Men jag hittar ingenstans där man ska anmäla sig på sidan?

  Reply
 • Det ska stå på startsidan! :-) Så connectar du med Facebook. Kram <3

  Reply
 • Thanks for sharing your workout Janni! You’ve inspired me and I just did it now! I feel so good! The “Around the World” Lunges will take some getting used to—I was a little wobbly, but I can’t wait to do this again! Do you recommend doing this workout everyday or every other day?
  xx Chrystin

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar.

  Reply
 • My pleasure! :-) Good job!!! Hahaha, I know the feeling. I practiced a bit before we shooted this video, so try your best. I would to it every other day, but that you can feel yourself how much your body can handle. :-) Good luck! <3

  Reply
 • Thanks! Just completed day 2! :-D

  Reply
 • Spännande! Jätte roligt och bra tips!

  Reply
 • Man kan se hela spellistan med alla pass på youtube redan. Ska det vara så? :p

  Reply
 • Jag vet… Tror inte det är meningen men nu är det så haha! ;-) Kram!

  Reply
 • Låter himla bra och roligt! Kommer du att lägga upp övningarna varje dag? Jag kan nämligen inte connecta med Facebook, så kommer du att lägga upp de eller kan man se alla på youtube om man inte har Facebook? Tack för världens bästa blogg! Kram

  Reply
 • Jag såg nu att alla gick visst att se, kommer det att fortsätta vara så? (hoppas!)

  Reply
 • Haha jag vet inte, men jag tror det… ;-) Kram!

  Reply
 • Härligt! Jag kommer lägga ut vissa pass, men jag tror faktiskt du kan se alla på youtube… Måste blivit något fel där haha! ;-) Kram och kör hårt, och TACK för din fina kommentar! <3

  Reply
 • Superbra! <3

  Reply