LEATHER & PINK

janni-deler-5F4A5870
janni-deler-leather-pink5F4A5876
janni-deler-leather-pink5F4A5891
janni-deler-leather-pink5F4A5872 copy
janni-deler-leather-pink5F4A5882
janni-deler-5F4A5898
janni-deler-5F4A5881
janni-deler-leather-pink5F4A5887

Jean-Paul G for Lindex jacket/ Top here!/ Gina Tricot pants/ Chanel bag/ River Island shoes (similar here!)

God morgon på er! Idag skiner solen, wihoo!! Knäppte av gårdagens outfit lite snabbt och snälla Rami hjälpte mig. <3 Gjorde om den här rosa klänningen till en top, kände att jag ville lägga till lite färg iallafall till det gråa vädret. ;-) Nu är det en dag fullproppad med visningar och lite lunch och häng där emellan, ska försöka packa inatt också efterssom jag åker till Berlin imorgon. Det löser sig, bara att köra på! Puss fina ni <3

//Good morning babes! Today the sun is shining, wihoo!! Took a quick outfit yesterday and lovely Rami helped me. <3 Did this pink dress to a top, felt that I wanted to put some color on in the grey weather. ;-) Today is a day full of shows and some lunch and hangout in between, will try to pack my bags late tonight since I’m going to Berlin tomorrow. Full speed so I just have to go with the flow! Hugs sweeties <3

16 reaktioner på “LEATHER & PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.