Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:41 | August 28, 2014

FW DAY 2

janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8630janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8631janni-deler-valerieDSC_8519janni-deler-valerieDSC_8531janni-deler-valerieDSC_8538janni-deler-valerieDSC_8535 copyjanni-deler-valerieDSC_8541janni-deler-valerieDSC_8550janni-deler-valerieDSC_8563janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8564janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8571OLYMPUS DIGITAL CAMERAjanni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8705OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some snaps from yesterday, one of my favorites was Valerie.

Full ös medvetslös har det varit de här två dagarna, men det har varit sjukt kul och inspirerande. Första och en av de visningar där jag kände att jag kunde ha på mig mest av kollektionen var Valerie, hade inte så höga förväntningar eftersom jag inte har stenkoll på märket men blev riktigt imponerad! Efter det gick vi och åt lunch precis utanför Berns, en riktigt grym chèvre chaud. Efter några till visningar åkte vi hem en snabbis och bytte om inför kvällen, sen var det dags för Whyred och Dagmar. Hela gänget drog och åt middag på Mvseet efter det, det var gott med mat och massa snack efter de här dagarna… Nu ska jag flyga, hörs där borta! <3

//Full speed these two days, but I’ve had so much fun and gotten so inspired. First show and the one I actually felt that I could wear the most was Valerie, didn’t have too high expectations since I didn’t know much about the brand but I got really impressed! After that we had lunch outside Berns, had a great chèvre chaud. After a few more shows we went home to change for the night, after that we saw Whyred and Dagmar. The whole crew went for dinner at Mvseet after that, we really needed some good food and lots of talking after these days… Now it’s time to fly, talk to you over there! <3 


11 kommentarer11 kommentarer om “FW DAY 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh vad snyggt & jag ville oxå vara där. Du hade oxå en snygg outfit som vanligt. Ha en fortsatt trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 • Tack söta du! Kram <3

  Reply
 • Omg I just found your blog and I have to say that I absolutely love it. You’re very beautiful and your style is amazing! You give me a lot lot inspiration :)!

  Reply
 • Oh thanks a lot sweetheart, makes me so happy to hear! <3 Welcome! :-) Hugs!

  Reply
 • Hur många gånger om dagen äter du och vad ungefär?

  Reply
 • Jag brukar äta mellan 5-6 gånger/dag och det är väääldigt blandat… Kolla in min mat-kategori så ser du på ett ungefär. :-) Kram!

  Reply
 • Åh vad fina bilder!

  Reply
 • I love your bag!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my new fashion blog http://letucc.blogspot.de/ Great and big things are coming!

  Reply
 • You look stunning as always!

  Reply
 • Hvor er den hvite genseren din fra? Kjempefin!

  Reply
 • Från Nelly.com, kolla senaste outfits så hittar du direktlänk till den. :-) Kram!

  Reply