FW DAY 2

janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8630
janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8631
janni-deler-valerieDSC_8519
janni-deler-valerieDSC_8531
janni-deler-valerieDSC_8538
janni-deler-valerieDSC_8535 copy
janni-deler-valerieDSC_8541
janni-deler-valerieDSC_8550
janni-deler-valerieDSC_8563
janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8564
janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8571
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
janni-deler-sthlm-fashionweekDSC_8705
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some snaps from yesterday, one of my favorites was Valerie.

Full ös medvetslös har det varit de här två dagarna, men det har varit sjukt kul och inspirerande. Första och en av de visningar där jag kände att jag kunde ha på mig mest av kollektionen var Valerie, hade inte så höga förväntningar eftersom jag inte har stenkoll på märket men blev riktigt imponerad! Efter det gick vi och åt lunch precis utanför Berns, en riktigt grym chèvre chaud. Efter några till visningar åkte vi hem en snabbis och bytte om inför kvällen, sen var det dags för Whyred och Dagmar. Hela gänget drog och åt middag på Mvseet efter det, det var gott med mat och massa snack efter de här dagarna… Nu ska jag flyga, hörs där borta! <3

//Full speed these two days, but I’ve had so much fun and gotten so inspired. First show and the one I actually felt that I could wear the most was Valerie, didn’t have too high expectations since I didn’t know much about the brand but I got really impressed! After that we had lunch outside Berns, had a great chèvre chaud. After a few more shows we went home to change for the night, after that we saw Whyred and Dagmar. The whole crew went for dinner at Mvseet after that, we really needed some good food and lots of talking after these days… Now it’s time to fly, talk to you over there! <3 

11 reaktioner på “FW DAY 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.