ALMOST HERE

fallfeeling

1. Here!/ 2.Here!/ 3. Here!/ 4. Here!/ 5. Here!/ 6. Here!

Sista chansen att köra barbent nu, jag håller ut så länge jag kan. ;-) Köpte den här kjolen för ett tag sen och jag älskar den, ett litet tips bara är att gå upp en storlek eftersom den är väääldigt tight nertill… Nästan lite svårt att gå i den men jag får försöka haha! Den här looken funkar i höst också om man vill lägga till ett par strumpbyxor. Gillar ni när jag gör kollage? Alltid kul att veta om det är uppskattat. Nu ska jag iväg på möte så vi hörs snart, puss! <3

//Last change to have bare legs, I’m doing it as long as I can. ;-) Bought this skirt a while ago and I love it, a tip for you guys if you’re interested in buying it is to go up a size since it’s veeery tight in the bottom… Almost hard to walk in it but I will try my best haha! This look will also work this fall if you want to add a pair of tights. Do you like it when I do these posts? Always fun to know if you appreciate it. Time for a meeting but I’ll talk to you soon, hugs! <3

11 reaktioner på “ALMOST HERE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.