MUSHROOM HUNTING

janni-deler-mushroom-seekingDSC_8953
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8950
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8956
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8960
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8959
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8967
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8966
janni-deler-mushroom-seekingDSC_8954

Cozy day in the woods, a bit of luck but not too much…

God morgon på er! Igår åkte vi ut och skulle plocka svamp, har inte gjort det sen jag var liten så var riktigt peppad på att hitta massor haha! Men riktigt så lätt var det inte, vi fick otroligt lite svamp med oss hem… Vi lagade iallafall till något smarrigt, receptet på det får ni senare. :-) Kul utflykt en söndag, men hjälp vad trött man blev efter några timmar. När vi kom hem och hade ätit deckade vi i soffan framför en film, blev väl för mycket frisk luft. Bättre lycka nästa gång! Brukar ni plocka svamp? Något super-tips? <3

//Good morning guys! Yesterday we went to go on a mushroom hunt, haven’t done it since I was little so I was so stoked to find a lot haha! But it wasn’t that easy, we almost didn’t get anything… At least we cooked a meal out of it, will give you the recipe soon. :-) Fun thing to do on a sunday, but we were so tired after a few hours. When we got back home and after some food we totally passed out in the cough in front of a movie, guess we had too much fresh air. Better luck next time! Do you ever go out mushroom hunting? Any super-tips? <3

8 reaktioner på “MUSHROOM HUNTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.