GET READY

janni-casall

Top here!/ Tights here!/ Sports bra here!/ Shoes here!/ Water-bottle here!

Här kommer lite träningsinspiration, jag älskar att känna mig snygg (och bekväm!) när jag tränar. Gillar man inte färg ska man inte ha det bara för att, då kan man lägga till det på skor, vattenflaska eller vad man gillar. :-) Fick några frågor om tightsen jag hade på mig i Berlin när jag körde yoga, här är de! Så snygga, lite annorlunda och väldigt sköna. Har det här linnet också, gillar det massor! Gillar ni färg eller mer neutrala färger när ni tränar? Jag är lite både och men jag tror att jag gillar färger mest… <3

//Here’s some workout inspo, I love to feel good looking (and comfortable!) when working out. If you don’t like color then don’t wear it just because, you can always add some of it on shoes, water-bottle or what ever you like. :-) Got some questions about my tights I wore in Berlin when I did yoga, here they are! So nice, a bit different and really comfy. I also have this top, like it a lot! Do you like color or more neutral colors when working out? I’m a bit of both but I think I prefer colors… <3

7 reaktioner på “GET READY”

 • Tvilda says:

  Älskar verkligen tightsen!! Såg dock när jag hittade dem att de var rätt dyra.. Ingen chans att du kan ordna en rabattkod med Casall på typ 20% så man har råd att köpa dem hehe? ;)

 • tora says:

  Färg är ju såå snyggt på träningskläder! Jag tycker det blir roligare att träna då :)

 • sandra says:

  Where are your other grey tights from which you used a long time ago with nike tee and those colourful nike id shoes ? ;) for some morning work out…

  • Janni says:

   Hmm, maybe the ones from Soc? But those are really old so I don’t think that you still can find them… :-( Hugs! <3

 • Snygg träningsoutfit! Det lilla extra med en sport bh i rosa stark färg som lyser igenom vita linnet som matchar med skorna.
  Ha en fortsatt trevlig lördag!
  Mvh Anette Starby

 • Maja ♥ says:

  Jag har gärna ett par svarta/gråa tights och en färgglad tröja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.