TIME TO WOW!

janni-deler-timetowow-casallDSC01695
janni-deler-timetowow-casallDSC01691
janni-deler-timetowow-casallDSC01692
janni-deler-timetowow-casallDSC01686

Wish we could do our workout here today, maybe next time haha!

Idag är det äääntligen dags att få träna tillsammans med er, jag är SÅ peppad! Är ni några här som kommer? Redo att svettas? ;-) Har hört att det är fullt! Jag hade ju gärna kört ett pass med er där i Monaco, hade varit en roligare utsikt men vi får sikta på det till nästa gång. Hur coolt är stället vi hamnade på föresten? Perfekt stretch-ställe efter promenaden. Dags att ladda upp för ikväll! Ni som inte kan vara med kan ju alltid köra ett eget pass här, så kör vi nästan tillsammans! Puss <3

//Today it’s finaaally time for my workout with you guys, I’m SO stoked! Anyone of you who will join? Ready to sweat? ;-) I’ve heard it’s a full class! I would love to do a workout right there in Monaco, would be a bit better view but maybe next time. How cool is that place btw? Perfect for stretching after the walk. Time to prepare for tonight! You guys who can’t join can do your own workout here, and it will almost be like we do it together! Hugs <3

15 reaktioner på “TIME TO WOW!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.