ROADTRIP

Me, Jossan and Joanna having fun in the car on our way to Skåne. Haha!

God morgon, vilken sovmorgon! Så otroligt skönt, vi satt uppe ganska länge igår och följde valet. Vet inte riktigt vad jag ska säga… Känns väldigt konstigt och läskigt, att det finns så många som röstat på SD skrämmer mig. Vi får se vad som händer! Tänkte muntra upp det med en film som Jossan klippte ihop från våran lilla roadtrip till Skåne. Haha, vi var lite övertrötta så vi satte på gamla hits man lyssnade på när man var yngre. Gjorde resan lite lättare! ;-) Får se vad vi hittar på idag, superfint väder iallafall. Puss! <3

//Good morning, I slept so long this morning! So needed, we were awake pretty late and watched the election. Don’t know what to say… Feels weird and scary right now. We’ll see what happens! So I will show you a movie instead that Jossan made from our road trip to Skåne. Haha, we were a bit tired so we listened to old hits that we used to listen to when we were younger. Made our trip a bit easier! ;-) Don’t know the plan for today, the weather is amazing. Hugs! <3

19 reaktioner på “ROADTRIP”

 • Johanna says:

  Haha jag dör!! Jossan är ju bara för skön!!!

 • Jen says:

  Ja, “konstigt” att vissa har fattat att vi inte har råd med så många flyktingar. Som Reinfeldt sa ” Vi har inte råd med så mycket annat än det just nu” Vi prioriterar våran välfärd. Vi kan hjälpa flyktingarna på plats som är mycket effektivare.

  • Filippa says:

   Nästa gång det inträffar en skogsbrand i Sverige så kan ju du och alla SDare stanna kvar där så hjälper vi er på plats istället! Jättebra och effektivt va?

   • Jen says:

    Bra argument…. hahaha

   • Jen says:

    Man kan tycka att det är snällt att ta hit flyktingarna och fullkomligt ösa 9 olika bidrag på dom så dessa lyckosökare får ett lyckligt liv här i Sverige. MEN… Vill vi verkligen hjälpa så många som möjligt är det effektivare att skicka pengar till UNHCR (FNs flyktingorgan) för att hjälpa FLER på plats.

    För samma pengar som man hjälper en människa till Sverige, kommunen köper bostad åt flyktingen och hela arangemanget kan man hjälpa hundrafaldigt mer människor med SK flyktingpaket för samma peng istället. Där människor får rent vatten och mat till exempel.

    Måste också påminna om att det finns ca 40.000.000 flyktingar runt om i världen som är i akut behov av hjälp genom flyktingpaket.

    Ett annat argument för att detta är en bättre lösning är att alla dess människor som lyckas ta sej till Sverige oftast är utav de rikaste människorna i det landet som har råd att köpa sej en flyktingsmugglare och åka till ett av världens nordligaste länder Sverige.

   • Janni says:

    Antar att du inte menar till mig? Jag har absolut ingenting över för SD:are… Kram!

   • Evelina says:

    När isis har fått rötter här kan ju du Filippa haka på dom så kan vi SDare “släcka branden” på plats i du förstår vad jag menar…

  • Janni says:

   Vet inte riktigt vad jag ska svara…

 • mathilda says:

  Efter att ha gråtit över SD’s 13% (även om jag är finne haha) så blev mitt humör bättre av detta, ni är ju för härliga haha :) Tack för det!

 • Carolina says:

  Can you tell me the musics you were listening pleaseee? Thanks, xxx

 • Jonna says:

  Varifrån är tröjan du har på videon? ;) ursnygg!

  • Janni says:

   Den är från Lindex, ett prov bara så vet tyvärr inte om den kommer ut i butik… :-( Kram!

 • Celine says:

  Haha ååh vad underbart!

 • sara says:

  Vart har du köpt ditt halsband? Tycker att det är jättesnyggt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.