NOBU MONACO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yesterdays amazing dinner at Nobu!

Igår åt vi middag på Nobu, har bara ätit på den här i Monaco en gång innan och det är lätt min favorit när det kommer till sån här mat. Älskar när man beställer in små olika rätter så man slipper bestämma sig för en (ibland två om man är hungrig). Min favorit är black cod i salladsblad, ALLTSÅ den smälter i munnen! Vi har lite besök nu eftersom killarna jobbar med Douchebags (Jons väskmärke) så jag får ge min input. Vi tänker inte riktigt i samma banor men hoppas jag kan påverka lite. ;-) Mysig kväll och supergod mat! Puss, ha en skön söndag. <3

//Last night we had dinner at Nobu, only been to the one in Monaco once before and it’s for sure my favorite when it comes to this kind of food. Love to order small dishes of different things so you don’t really have to decide for just one (or two in case you’re hungry). My all time favorite is the black cod in lettuce, OH MY it just melts in your mouth! We have some visitors now and the guys works with Douchebags (Jon’s bag-company) so I get to give them some input. We don’t really think in the same way but hopefully I can affect them somehow. ;-) Cozy night and amazing food! Hugs, have a great sunday night. <3

11 reaktioner på “NOBU MONACO”

 • Sanna says:

  hur blir det sånna ljusslingor i dina kort men att allt annat är tydligt och klart ?

  • Janni says:

   Jag fotar med blixt och ändrar slutartiden, sen när blixten går av så rör jag på kameran lite så blir det den effekten. :-) Hoppas du förstod haha! Kram

 • Elin says:

  Vad var det för god drink som du drack och vad var det för bollar som låg på drinken? :) Såg riktigt gott ut!!

  • Janni says:

   Det var en alkoholfri drink med ananas och passionsfrukt, bollarna var någon frukt som jag inte riktigt kunde känna vad det var för smak.. Tror det är de där frukterna som har bruna taggar men som jag inte har en aning om vad den heter! ;-) Kram!

 • Vad gott allt såg ut & vilka häftiga bilder det blev med den där ljusslingan. Ha en bra dag!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Emma says:

  Hälsa Jon att ifall han gör en Douchebag “för tjejer” så köper jag en också, tror även fler skidåkande tjejer skulle göra det ;) Du Janni skulle väl kunna stå för den designen :) Självklart skulle ja kunna köpa en som den ser ut nu med, men det hade lockat mer med en tjejvariant!

  • Janni says:

   Haha, precis vad jag har försökt säga! Ska hälsa det till gänget så får vi hoppas på att dem lyssnar… ;-) Kram!

 • Eva says:

  Hej, en fråga kring namnet Douchebag, det betyder ju typ kräk, idiot, dumskalle…
  Varför har Jon valt att döpa sitt väskmärke till det??

  • Janni says:

   Haha, ja det kan man ju undra. ;-) Jag själv tycker det är ganska roligt namn, det används ju mer i USA känns det som och eftersom ordet bags är med så tror jag att dem tyckte det passade och var lite roligt! Kram!

 • Lisa says:

  Vad kommer dina fina blus ifrån?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.