Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | September 27, 2014

GOOD MORNING

8b0d54865609b9cffa78f4b6b75b880f

Morning from a sunny Stockholm, guess I brought the sun with me!

Good morgon! Vaknade upp av att solen lyste in i hela lägenheten, antar att jag tog med den hem hehe. ;-) Gick ut på en kort prommis och handlade hem lite frukost och kaffe, det var helt tomt här hemma. Har ju inte varit här hemma på ett tag! Nu har jag precis druckit upp kaffet och ska snart byta om och dra mig bort till Gallerian och River Island, först ska vi bli lite sminkade så slipper tänka på det. Ha en fin lördag så hörs vi efter eventet, hoppas jag får träffa några av er! <3

//Good morning! Woke up and the sun was shining, guess I brought the sun with me home hehe. ;-) Went out for a short walk and bought some breakfast and coffee, it was totally empty here. Haven’t been at home in a while so it was no food here! Now I just had the last cup of coffee and will soon get dressed and head over to the River Island store, will get some make up at first so at least I don’t have to think about that. Have a lovely saturday and I’ll talk to you after the event, hope to meet some of you there! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “GOOD MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser härligt ut med kaffe på näsan och allt! :)

  Reply
 • Fina du!! Trevlig lördag, kram!

  Reply
 • meh! vad är det för event jag missat? Ska ju till stan strax! kram på dig finis

  Reply
 • Lycka till idag !!!
  Tvillingbloggen http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Hej jag såg dig på River Island alldelles nyss men jag vågade inte gå fram och hälsa hehe. Men jag villa bara säga att jag älskar din blogg jätte mycket. Jag läser den flera gånger om dagen. Du inspererar mig jätte mycket både med till mode, personlighet och träning. Snälla sluta aldrig blogga haha xox

  Reply
 • Men söta, klart du skulle kommit fram!!! :-) TACK, blir superglad. Kom fram nästa gång så får du en stor kram! <3

  Reply
 • Ska bli kul att se bilder från eventet :D

  Reply
 • Vad har du för storlek på solglasögonen? Är de metall eller vanliga?:)

  Reply
 • Oj, minns tyvärr inte storlek men tror minsta. Sen är de i metall! :-) Kram!

  Reply