GOOD MORNING

8b0d54865609b9cffa78f4b6b75b880f

Morning from a sunny Stockholm, guess I brought the sun with me!

Good morgon! Vaknade upp av att solen lyste in i hela lägenheten, antar att jag tog med den hem hehe. ;-) Gick ut på en kort prommis och handlade hem lite frukost och kaffe, det var helt tomt här hemma. Har ju inte varit här hemma på ett tag! Nu har jag precis druckit upp kaffet och ska snart byta om och dra mig bort till Gallerian och River Island, först ska vi bli lite sminkade så slipper tänka på det. Ha en fin lördag så hörs vi efter eventet, hoppas jag får träffa några av er! <3

//Good morning! Woke up and the sun was shining, guess I brought the sun with me home hehe. ;-) Went out for a short walk and bought some breakfast and coffee, it was totally empty here. Haven’t been at home in a while so it was no food here! Now I just had the last cup of coffee and will soon get dressed and head over to the River Island store, will get some make up at first so at least I don’t have to think about that. Have a lovely saturday and I’ll talk to you after the event, hope to meet some of you there! <3

9 reaktioner på “GOOD MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.