PINK SUIT

Processed with VSCOcam with f2 preset
Photos by Michaela Wissen!

Good morgon! Om allt har gått som det ska sitter jag på planet nu påväg till Nice, mellanlandning i Köpenhamn också men det är för att jag bokade så sent. Så när jag är i luften tänkte jag bjuda på lite fler bilder från plåtningen med Michaela, ÄLSKAR det stället där vi var och fotade. Och så älskar jag de här kläderna, kommer verkligen inte ihåg vart de var ifrån bara… Jag gillar ju set och färg som ni vet vid det här laget, sen tyckte jag att mina Nike’s passade till för en lite sportigare look. Vad tycks? <3

//Good morning! If everything went as planned I’m now on a plane on my way to Nice, have a stop over in Copenhagen too but that’s because I booked my ticket so late. So now when I’m in the air I thought I would show you some more pics from the shoot with Michaela, LOVED the place we shooted at. And I also love these clothes, can’t remember where they’re from though… I’m really in to sets and color as you know by now, and I also thought my Nike’s suited with this for a bit more sporty look. What do you think? <3

12 reaktioner på “PINK SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.