RIVER ISLAND MOVIE

A short movie from our event in the River Island store in Stockholm!

Här kommer filmen från när vi var i River Island-butiken här i Sthlm! Hade verkligen en grym dag och det var riktigt kul att träffa några av er. Blir så glad när ni kommer och snackar en stund. <3 Måste slå ett slag för River Island igen, så mycket snyggt!! Vi skulle välja ut våra favoriter och min stång hade lätt kunnat bli proppfull… ;-) Ska ta en sväng dit idag mellan mötena, kanske hittar något kul till Bali. Tror dock att det mer är höst/vinter-kläder men iallafall. Enjoy the video! <3

//Here’s the movie from our event from the River Island-store here in Sthlm! Had a great day and it was so fun meeting some of you. Always get so happy when you come up to me and talk for a while. <3 Need to give River Island one more shout out, there’s so much nice things!! We were supposed to choose our favorites and my rail could easily been more full… ;-) Will head over there today between meetings, maybe I can find something for Bali. Well, guess it’s mostly fall/winter clothes but still. Enjoy the movie! <3

7 reaktioner på “RIVER ISLAND MOVIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.