lavender-jannideler
janni-deler-lavender-setDSC_3365
janni-deler-lavender-setDSC_3407
janni-deler-lavender-setDSC_3401
janni-deler-lavender-setDSC_3396
janni-deler-lavender-setDSC_3416
janni-deler-lavender-setDSC_3390
janni-deler-lavender-setDSC_3414 copy
janni-deler-lavender-setDSC_3398

Top here!/ Skirt here!/ Chanel bag/ Glitter pearl ring/ Shoes here!

Den här gången har vi som ingång till villan vi bor i, helt underbar. Skulle vilja ha en sån hemma också, blir nog lite svårt bara. ;-) Det här var nästan för varmt att ha på sig på kvällen, vill helst gå i slappa små klänningar men jag försökte iallafall haha! Mitt hår blir ett stort fluff här borta, går inte att göra någonting åt och jag tror att allt saltvatten gör det ännu lite fluffigare. Jag gillar’e iallafall! Ni får stå ut med lite sommaroutfits ett tag till, hoppas det är ok. ;-) Puss! <3

//This is our entrance to the villa we stay in, it’s amazing. Would love to have this as home too, but I guess it will be hard. ;-) This was almost to hot to wear at night, just want to walk around in loose, small dresses but at least I tried haha! My hair gets so fluffy here, can’t do anything about it and I think all the salt water makes it even more fluffy. Anyhow, I like it! You have to put up with some more summer outfits for a few days, hope it’s ok. ;-) Hugs! <3

13 reaktioner på “”

Leave a Reply

Your email address will not be published.