BALI FEELING

Min nya favoritlåt, hittade den igår och har lyssnat på den säkert 1000 gånger haha! Märkte nu att det kanske är lite Bali-feeling över den… Det är nog därför jag fastnat för den. ;-) Har varit på kontoret hela eftermiddagen utan dator så nu lånar jag Ramis (tack!). Riktigt gött att ha ett kontor att hänga på, ska försöka gå hit lite oftare och jobba istället. Hoppas ni har en härlig dag, jag är nyklippt och fräsch så ska försöka få till en bild så ni får se! Puss <3

//My new favorite song at the moment, found it yesterday and think I’ve listened to it almost 1000 times haha! Now when I listened I figured it’s a bit of Bali-feeling over it… Guess that’s why I like it. ;-) I’ve been at the office all afternoon without my computer so now I’m borrowing Rami’s (thanks!). Feels great to be in an office, will try to go here more often and work instead. Hope you guys have a great day, my hair is so fresh after my haircut so will try to get a good pic later so you’ll see it! Hugs <3

5 reaktioner på “BALI FEELING”

 • Maria says:

  Vad gör du på kontoret?:) vad jobbar du med förutom att skriva blogginlägg?

  • Janni says:

   Planerar framtida samarbeten och svarar på mail, redigerar bilder och allt man gör “behind the scenes” av bloggen helt enkelt. ;-) Kram!

 • Paula says:

  Åh! Vilken härlig låt! Riktig sommarkänsla på den. Hamnar direkt i spellistan =) Fler musiktips kanske? Kram

 • Lena says:

  Never heard the song before but now, I’m listening again and again and again. Such a nice one! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.