DENIM N’ STRIPES

janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1469
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1414
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1457
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1429 copy
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1440
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1455
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1466
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1470
janni-deler-denim-stripes-ginatricot_MG_1443

RayBan glasses/ Gina Tricot top and jeans/ JC shoes from Henrykole.se (here!)

Den här looken har helt tappats bort i min dator, från Berlin! Den här frillan är ju inte så vanlig, har varit väldigt mycket hårsnack här idag hehe. ;-) Jeans och ränder, kan inte bli fel tycker jag. Tänkte fota outfit idag men det var ju så sjukt mörkt hela dagen, hoppas på lite mer ljus imorgon. Kom nyss hem från ett träningspass med Ida, signade upp mig för hennes bootcamp som började idag. Yes, sista minuten men så sjukt kul!! Nu är det en dusch och rakt i säng, puss och god natt. <3

//Found this look that I totally forgot to post here, from Berlin! This hair style is pretty different, a lot of hair talk here today hehe. ;-) Denim and stripes, can’t get wrong in my opinion. My plan was to shoot an outfit today but it was so dark all day, hopefully there will be some more light tomorrow. Just got back from a workout with Ida, signed up for her bootcamp that started today. Yep, last minute but I’m super stoked!! Now I will take a shower and then straight to bed, kisses and good night. <3

12 reaktioner på “DENIM N’ STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.