GREAT MINDS THINK ALIKE

janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4816
janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4817
janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4830
janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4818
janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4834
janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4822
janni-deler-carinwester-revajacketDSC_4814

Me and Fanny wearing the same jacket from Carin Wester. Rami got to take some pics!

Igår när jag kom till kontoret såg jag att Fanny hade tänkt likadant på morgonen, vi hade nämligen samma jacka på oss. Och svarta jeans haha! Great minds think alike, eller vad säger man? ;-) Älskar den här jackan från Carin Wester, förvånansvärt varm och som en gosig bombarjacka. Love it! Nu är jag tillbaks på kontoret, det är helt sjukt vad mycket mer man får gjort vid ett skrivbord. Ska fortsätta jobba undan massa mail ett tag innan det är dags för träning ikväll, pepp!! Hörs sen hjärtan <3

//Yesterday when I came to the office I saw that Fanny had been thinking like me in the morning, we wore the same jacket. And black jeans haha! Great minds think alike, or what do you say? ;-) Love this jacket from Carin Wester, really warm and it’s like a cozy bomber jacket. Love it! Now I’m back at the office, it’s crazy how much work you do when you’re sitting behind a desk. Will get some more emails out of the way before bootcamp tonight, stoked!! Talk to you soon sweethearts <3

5 reaktioner på “GREAT MINDS THINK ALIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.