SUPER SMOOTHIE

janni-deler-super-morningDSC_4870
janni-deler-super-morningDSC_4874
janni-deler-super-morningDSC_4882
janni-deler-super-morningDSC_4889
janni-deler-super-morningDSC_4885

Super smoothie for breakfast after a snowy walk!

Hej fina ni! Sent morgoninlägg idag, var tvungen att springa på ett superviktigt möte direkt. Berättar med om det snart! Sov hos Mira och gick ut på morgonprommis. I snön. Det var inte nice, haha! Vi kom ut iallafall och efter det gjorde Mira en riktig pangfrukost till oss. Hon hade köpt massa spännande saker från USA så det var grönkål, chiafrön, olika pulver och lite jordnötssmör i. SÅ god! Kommer bli mycket mat här nu känns det som, så svårt att få till andra fina bilder i det här vädret… ;-) Hörs sen babes! <3

//Hey lovelies! Late morning post today, had to run to an important meeting straight after breakfast. Will tell you more about it later! Slept at Mira’s place and went for a morning walk. In the snow. It was not nice, haha! At least we did it and after Mira made us a super breakfast. She bought a bunch of stuff in the US so we had kale, chia seeds, different powders and some peanut butter. SO tasty! Feels like it will be a lot of food here now, hard to get other nice pictures in this weather… ;-) Talk to you later babes! <3

5 reaktioner på “SUPER SMOOTHIE”

 • jenny says:

  Var allt satt ni i smoothien? :)

 • Elin says:

  Skulle bli super glad och tacksam för svar! Vart kommer den snygga brickan på sista bilden ifrån? :)

  • Janni says:

   Haha frågade faktiskt Mira när jag tog bilden, gissade att någon skulle fråga. ;-) Hon hade hittat den, en bit från ett gammalt golv. Kram!

 • Emma says:

  Åh, jag skulle blir så otroligt glad om du ville skriva ut receptet på smoothien! Har dessa pulver, men vet inte hur jag ska göra något gott av dem… :(

  • Janni says:

   Åh jag önskar jag kunde det men vi tog verkligen bara på känn! :-( Prova dig fram, smaka av och hoppas på det bästa! ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.