SECRET SPA

janni-deler-secretspa-grandhoteljanni-deler-secretspa-grandhotelIMG_8520
janni-deler-secretspa-grandhotelIMG_8528 copy
janni-deler-secretspa-grandhotelIMG_8542

Secret Spa at Grand Hotel last night, amazing night!

Alltså ursäkta bilderna, verkligen inte något jag brukar lägga ut men hade inte med kameran in till spat igår så det fick bli mobilen. Måste köpa 6an nu, min är katastrof i mörker! ;-) Kände ändå att jag ville dela med mig av våran kväll, den var helt fantastisk. Vi skulle på nattdopp på Grand Hotel’s spa, jag har aldrig varit där innan men kommer garanterat gå dit igen. Jag mötte upp Angelica och vi badade, gjorde ansiktsmask, hårmask, fick prova koppning och avslutade med lite smoothies och snacks. De här bollarna smakade precis som vanliga chokladbollar, måste försöka göra samma här hemma. Underbar kväll med härligt sällskap, kom hem vid 01 igår natt så blir nog en tidig hemgång ikväll. Ha en grym kväll så hörs vi imorgon, kärlek! <3

//I’m sorry for these pictures, I usually never post these kind of pictures but I didn’t bring my camera in to the spa so I had to use my phone. Need to buy iphone 6 asap, the one I have is so bad in the dark! ;-) Anyhow I felt that I wanted to share our night, it was amazing. We were doing a night bath at Grand Hotel’s spa, I’ve never been before but will for sure go back. I met up with Angelica and we took some baths, did face masks, hair mask, got to try cupping and finished it all with smoothies and snacks. These balls tasted just like normal chocolate balls, need to try doing the same. Lovely night with great company, got home at 1AM so I guess it will be an early one tonight. Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, love! <3

6 reaktioner på “SECRET SPA”

 • Maria says:

  Oh! So cool! Hope you had fun! I’m jelouse ;)

 • Malin says:

  Hej! Kan inte du som reser så mycket göra ett inlägg om hur du tänker när du packar? Jag har en resa till Asien inplanerad och behöver verkligen tips :) vill känna mig snygg men ändå bekväm eftersom vi ska resa runt en hel del.

  • Janni says:

   Hej Malin! Det ska jag absolut göra, har fått frågan förut så det kommer så snart som möjligt! <3

 • I was ur follower on Instagram for about a year till yesterday. I really enjoyed looking at ur pictures and i gave u credit for ur style. I did notice ur horseshoe ring and i really wanted to know where is it from. I asked u on many pictures so u could notice my comment and answer back, but instead u reported and blocked me. I really dont understand why u did that. I was a big fan, and u actually shocked me by your behavior; i never thought u would treat ur fans this way.. U disappointed me

  • Janni says:

   Hey sweetheart, and sorry! I get so much spam on my instagram so I’m trying to cut it down. I answered your question and you still kept posting on every picture so I thought it was a spam again. My ring is from a brand called Fred anyhow! Hope you understand why and let me know your instagram name and I will unblock you. :-) Sorry again, hugs!

 • Thnx janni ur soo sweet. I understand too. My name is razano_h (razan hasbini) . I love u btw

Leave a Reply

Your email address will not be published.