BUS STOP

Processed with VSCOcam with m6 preset
Processed with VSCOcam with p6 preset
Processed with VSCOcam with p6 preset
Processed with VSCOcam with p6 preset
Processed with VSCOcam with p6 preset

Photoshoot with Michaela Wissen earlier this year!

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår super, hade en grymt mysig kväll igår med massa tjejer. Visar er bilder sen. :-) Har helt glömt bort dessa bilder jag plåtade med Michaela i slutet av sommaren, hon bor ju i LA så får nog åka dit och plåta lite mer. Alltid en anledning till att fly från Sverige haha! Älskar stället vi var på, tror till och med att det bodde folk inne i den här bussen. Så sjukt ballt! Nu ska jag snart ha möte med min revisor och ikväll blir det fest igen. Inte riktigt helg ännu för mig men snart så, ett möte kvar bara haha! Puss babes, hörs snart <3

//Good morning! How are you today? I feel great, had a super cozy night last night with lots of girls. Will show you some pics later. :-) I totally forgot to show you these pics I took with Michaela in the end of the summer, she lives in LA so I guess I have to book a trip and do some more photoshoots. Always a reason to get away from Sweden haha! Love the location, I even think someone lived in this bus. So cool! Soon I’m off for a meeting with my accountant and tonight it’s party-mode again. The weekend haven’t started for me yet but soon, just one more meeting haha! Hugs babes, talk to you soon <3

14 reaktioner på “BUS STOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.