FINALLY TOGETHER

12_MG_3150-Edit - Photo by Fabian Wester

Get to cuddle with this one again, the best feeling ever!

Fullt ös medvetslös idag, frukostevent, fotokurs hela dagen, middag med gänget och sen bootcamp-träning! NU ska jag mysa med världens bästa kille som äntligen har kommit hit för några dagar. Nu känns allt bra igen! :-) Har knappt haft en lugn stund sen Jon åkte så har inte haft det så jobbigt den här gången, mitt bästa knep (eller flykt?) för distansförhållanden är att sysselsätta sig. Nu säger jag god natt för ikväll för nu ska jag kramas och prata ikapp, puss! <3

//Full on today, breakfast event, photo course all day, dinner with the team and then boot camp-workout! NOW it’s time to cuddle with my best that finally arrived here for a few days. Now everything feels good again! :-) Haven’t had a chill moment since Jon left so this time haven’t been too hard, my best tip (or escape?) for distance relationships is to stay busy. This will be good night for me because now I will hug this one and talk, talk, talk. Hugs! <3

8 reaktioner på “FINALLY TOGETHER”

 • Leta says:

  Beautiful picture! I know how you feel :) I’m in same situation..

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my new fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

 • Vilken fin bild på er två när ni sitter där. Ha det så mysigt & passa på att pussas så mycket ni kan de dagar ni är tillsammans!
  Mvh Anette Starby

 • Anna says:

  Hej. Jag undrar hur ni ser på framtiden med barn och så. När tror du att ni kommer att vilja skaffa barn och hur kommer eran livssituation ändras? För som det är nu så reser ni ju väldigt mycket och är från varandra vilket ju inte funkar på samma sätt om man skadar barn. Kommer ni slå er ner på ett ställe då? Vart tror du det kommer vara? Och vad ska Jon göra, kommer han skaffa en nytt “vanligt” jobb?

  Hade varit kul att höra hur du ser på det hela:)

  Kram!

  • Janni says:

   Hej Anna! Vi är inte redo för barn riktigt ännu, Jon reser mycket och även jag men om några år så. :-) Den kommer nog ändras ganska rejält, bestämma oss för vart vi vill bo och skapa ett riktigt hem. Vart vet vi inte än! Jon kommer nog skaffa ett mer “normalt” jobb då, för som det är nu skulle jag inte vilja ha ett barn med på allt och absolut inte sitta hemma själv med ett barn. :-) Just nu njuter vi bara av livet så får vi se när, men ungefär 4-5 år kanske. Kram!

 • Anna says:

  *skaffar barn, inte skadar

 • Alex says:

  Vad är dina nyårsplaner? :) behöver inspo!!!!

  • Janni says:

   Vi ska till Marbella och fira där, vad vi ska göra vet jag inte ännu så behöver inspo jag med hahaha! Kram <3

 • Pernilla S says:

  Åh, ja jag håller med om det där med att sysselsätta sig! Tur man har vänner också som gör det hela lite lättare att vara ifrån sin kärlek. Jag har märkt att jag har börjat dra igång lite “projekt” varje gång min pojkvän varit hos mig och hälsat på och sen farit hem igen, haha. :) Han åkte hem idag, och nu känns det så hiiimla tomt och lite jobbigt att veta att man träffas först till jul igen.. Blir verkligen inte lättare att säga hejdå, är alltid lika jobbigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.