AFTERNOON TEA

janni-deler-afternoonteaDSC_5302
janni-deler-afternoonteaDSC_5314
janni-deler-afternoonteaDSC_5293
janni-deler-afternoonteaDSC_5300
janni-deler-afternoonteaDSC_5301
janni-deler-afternoonteaDSC_5306
janni-deler-afternoonteaDSC_5309 copy
Tilljanni copy

Cozy afternoon at Lindex showroom, having scones and looking at the spring collection.

Såhär mysigt hade vi det igår, älskar tjejerna på Lindex. <3 Scones, te (jag tog kaffe..) och frukt med massa grymma kläder. En grå mysdräkt SKA jag ha och den vita kavajen. Aaah kli i fingrarna! Kul att träffa fina Jossan igen, hon är ju för go. Även om det är kul att vara hemma i Stockholm och träffa alla så börjar jag känna mig rastlös, vad är det för fel på mig? Är sugen på att åka lite skidor, känns som det var otroligt länge sen. Får se om jag hänger på Jon nästa vecka i några dagar. Är ni sugna på snö och skidåkning ännu? Jag är lite i valet och kvalet, snö eller sol. Puss <3

//This is how cozy our afternoon was yesterday, love these girls at Lindex. <3 Scones, tea (I went for coffee..) and fruit with lots of amazing clothes. I NEED a grey cozy suit I saw and this white blazer. Aaah want it now! Fun to see lovely Jossan again, that girl is just too sweet. Even if it’s fun to be back home in Stockholm and meet everyone I’m starting to feel restless, what’s wrong with me? I feel like skiing, it’s been way too long since last time. We’ll see if I will join Jon for a couple of days next week. Do you feel like snow and skiing yet? I’m a bit in the middle, snow or sun. Hugs <3

16 reaktioner på “AFTERNOON TEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.