CIAO CIAO

janni-deler-sunday-ciaociaoDSC_5419
janni-deler-sunday-ciaociaoDSC_5415
janni-deler-sunday-ciaociaoDSC_5408
janni-deler-sunday-ciaociaoDSC_5411
janni-deler-sunday-ciaociaoDSC_5420
janni-deler-sunday-ciaociaoDSC_5412

Early sunday dinner with my dad at Ciao Ciao!

Härliga söndag! Vi åkte och mötte upp min pappa för en tidig middag på Ciao Ciao och fastnade där i några timmar. Killarna åt pizza och jag åt en sjukt god lax-sallad, idag var en sån dag man kände att kroppen skrek efter något fräscht. ;-) Har nästan blivit en tradiotion att äta middag med min pappi varje söndag, gillar det massor. <3 Nu ska jag börja kolla igenom bilderna från igårkväll, så det kommer upp ett inlägg om det ikväll. Stay tuned! Puss <3

//Lovely sunday! We went and met up with my dad for an early dinner at Ciao Ciao and got stuck there for a few hours. The boys had pizza and I had a great salmon-salad, today is one of those days when you feel that your body needs something fresh. ;-) It’s become a tradition to have dinner with my dad every sunday, like it a lot. <3 Time to go through the pics from last night, will post it later on tonight. Stay tuned! Hugs <3

3 reaktioner på “CIAO CIAO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.