B T S

janni-deler-photoshootDSC_5423
janni-deler-photoshootDSC_5428
janni-deler-photoshootDSC_5424
janni-deler-photoshootDSC_5431
janni-deler-photoshootDSC_5421
janni-deler-photoshootDSC_5437
janni-deler-photoshootDSC_5440
janni-deler-photoshootDSC_5442
janni-deler-photoshootDSC_5446
janni-deler-photoshootDSC_5454
janni-deler-photoshootDSC_5458

Such a fun day shooting with VeckoRevyn!

Hej babes! Det här har jag sysslat med idag, vi började tidigt imorse och sminkade. Bästa Sarah sminkade och jag blir alltid så otroligt nöjd. :-) Plåtade av lite olika looks och jag längtar massor tills jag får se resultatet. Ett riktigt dream-team! Jon fick vara med lite också, första gången vi gör en plåtning ihop så det var verkligen på tiden. Säger till när det kommer ut i butik! Nä nu är jag helt slut, ska ta en powernap och sen äta middag. Puss så länge! <3

//Hey babes! This is what I’ve been doing all day, we started early this morning with make up. Sarah did my make up and I always get so happy with the result. :-) We shooted a few different looks and I really look forward to see the result. A true dream-team! Jon got to join us as well, first time we did a photoshoot together so it was about time. I’ll let you know when it’s out in stores! Right now I’m totally done, will take a power nap and then make some dinner. Hugs! <3

14 reaktioner på “B T S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.