DANCING STARS

image004
image003

Me and Rami having fun this weekend, I just love to dance!

Hahaha, vi fick lite bilder skickade från festen i lördags. Det här är verkligen hur jag känner att brunchen var, jag dansade, viftade dukar och fick resten att dansa. Typ! ;-) Skrattar fortfarande när jag tänker tillbaka, ni vet när man haft riktigt kul och bara tänker tillbaka på det? Så är det för mig efter den här helgen. Nu ska jag sluta tjata om den, lovar. Imorgon är det inspelning med Gina Tricot hela dagen, ska bli superkul. Vilken start på veckan, både VR och filminspelning. Nu ska jag kramas med Jon som åker vidare tidigt imorgonbitti. Puss och god natt! <3

//Hahaha, we got some pics from the party on saturday. This is really the right feeling for me from the brunch, I danced, swung around napkins and got the rest of the people to dance. Something like that! ;-) I still laugh when I think about it, you know one of those times when you had a blast and just think back? This is how this weekend makes me feel. Enough talk about this weekend, I promise. Tomorrow I have a filming booked with Gina Tricot all day, will be super fun. Great start of this week, both VR and filming. Time to cuddle with Jon who’s leaving early tomorrow morning. Kisses and good night! <3

7 reaktioner på “DANCING STARS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.