VIDEO TIME

Our trip from Munich to Innsbruck and some snow-time!

Good morgon! Tänkte att jag startar dagen med en härlig videoblogg, jag kan ju verkligen inte klippa ihop sånt här själv men Jons filmare Seppivilken kille!! Han fixade den här filmen på typ 2 timmar, helt sjukt… Ni får hänga med när jag kommer till München och sen när vi åker lite skidor, även hänga med Jon i hoppen. ;-) Otroligt kul att ha lite video, gillar ni det? Låt mig höra! Nu ska vi ut i backen igen, puss på länge. <3

//Good morning! I thought I would start the day with a lovely video blog, I really don’t know how to do this on my own but Jon’s filmer Seppi, what a guy!! He made this movie in about 2 hours, just crazy… You get to come along when I arrive in Munich and then when we do some skiing, also when Jon hits some jump. ;-) So fun to have some video, do you like it? Let me know! Time to ski again, hugs babes. <3

36 reaktioner på “VIDEO TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.