BEHIND THE SCENES – OUTFIT

We did a movie today when we shooted my outfit, don’t miss the end. Bloopers! ;-)

Dags för en videoblogg igen, filmade lite idag när vi var i stan och klippte ihop det nu ikväll. Såhär går det alltså till när vi fotar en outfit, Jon ställer lite frågor också i slutet. Är ju som sagt inte super-van framför kameran så vi slängde in lite bloopers i slutet, hahaha varför är det så kul när man gör fel!? Bilderna får ni se imorgon, såhär går det iallafall till när vi plåtar. :-) Hoppas ni gillar det! Sovdags, upp tidigt imorgon. Puss och kram! <3

//Time for a video blog again, did some filming today in town and got it done tonight. This is how it looks when we do an outfit, Jon also asks me some questions in the end. As I’ve said I’m not really used to have a camera filming me so we have some bloopers in the end, hahaha why is it so funny to see when someone fails!? I will show you the pics tomorrow, anyhow this is how it looks when we shoot. :-) Hope you like it! Sleepy time, we’re going up early tomorrow. Kisses and hugs! <3

32 reaktioner på “BEHIND THE SCENES – OUTFIT”

 • caroline says:

  Alltså ni två är verkligen en perfect match!! herregud vad ni är goa och verkar ha det härligt tillsammans:) superkul med lite videos med! Tack för en fin blogg :)

 • Solene says:

  Helllo Janni !! Dont worry it makes the video cooler and funny :) love uour putfit by the way!!! The city looks lively how lucky you are!!! Video sometimes change the way, us readers, see you and i like that feeling its like we follow you in every beautiful place :)
  Hugs
  Solene

  • Janni says:

   Thanks sweetie! <3 I will try to make more videos, I know you get to see a bit more of who I am that way. :-) Hugs!

 • Lovisa says:

  Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

 • samantha says:

  super super interessting to see it…its a lot more work than i thought and it takes a lot more time..haha i thought you just choose a place where to shoot, then take around 10 pics and thats it…some of the whole outfit, some detail shots. but to see you actually stand ON the street and have to watch that no car comes and all that haha wow. that was really an super fun idea to show us :) keep the videos comming its so fun to see and you do pretty well btw. :) <3

  • Janni says:

   Haha yes it is, sometimes it takes more time and sometimes less. :-) I will try my best with more videos, seems like you guys really liked it! <3

 • Phuong says:

  Så himla himla kul att se hur det går till när du tar dina bilder, att se att det är ganska mycket jobb bakom dina inlägg. Det är också väldigt kul att se videos på dig när du pratar och sånt. Känns som om man kommer dig lite närmre. Kul med Jons miniintervju i slutet! :D

 • Fabi says:

  Hahaha the end is fantastic!!!
  Great idea btw to film what an outfit shoot looks like!

 • Effie says:

  I love it <3 even your videos are different from other bloggers please always stay different like that!
  I love the way it shows us some traits of your personality ! you are way more than the beautiful doll we see on the pictures and thats greeeeaat to see <3
  thanks for the video!! xxxxx
  effie

 • Julia says:

  Så himla charmigt! Ni är så söta!

 • Jessica says:

  Alltså, du är så himla bra! Fortsätt med allt du gör, för du rockar det ordentligt! Heja dig!!! Superroligt med videos, dom är bra allihop och du ÄR SÅ BRA framför kameran, varesig det är video eller foto! Du är grym!
  Puss och kram / Jessica

 • ISA says:

  gud vad du är charmig!! så bra video, haha!

 • Gabrielle says:

  Again, I have to say your videos are amazing, so much fun to watch and somehow pretty inspirational, they really take us into your life. It is fun to actually see how you are in real life!! great personality! keep on with the videos, you’re so pretty!!!

 • Anna says:

  Fortsätt göra det du gör – härligt att du verkligen är dig själv! Tack för jag fick följa med :-) Älskar Jons intervju! Han är grym på att ta bilder! Ooops, höll på att glömma…..riktigt snygga kläder idag!! You go girl!!

 • Sonja says:

  Hi Janni! Thanks for the fun video! :-) It was actually a great idea to show us how it really looks like to take the outfit photos.. not so easy huh? You seem like a very sweet person and I love your blog! Hugs from Finland! :)

  • Janni says:

   Haha, maybe not so easy as it seems but I love it so I thought it would be fun to show you how it’s done. :-) Thanks babe, big hug! <3

 • ellen says:

  herregud, du kan vara den gulligaste personen jag sett! :D

 • Sofie says:

  Hej! Hoppas du hade de bra i alperna, galet avundsjuk men får snart åka lite skidor över lucia!:) Om du behöver hjälp med outfits bilder i Sthlm så vore det jätte roligt att fota dig! (självklart gratis) Jag har uppgraderat mig till en Canon eos mark 5d iii med två objektiv; Canon 135/2l usm och Canon EF 16-35mm f/2.8 L USM II. Det är bara höra av dig på [email protected] eller på 0762422854.

  Ha det fint!
  Sofie

 • Sara Ekman says:

  Haha gud vad sköna ni är!! :D

 • Mamma says:

  Underbara du! Fortsätt bjuda på dig själv och var den du är… och varma kramar till Jon som även han är en underbar och fantastisk person <3 <3 <3 puss o kram till er <3

 • Miss T says:

  I love this video! As other ones said also; this shows another side of you! Very funny side of u and that way makes the blog much more interesting! You have incrediable style, you are super beautiful and you also great fun!

 • Terese says:

  You guys are soooo adorable!! <3 Sykt kult å se litt behind the scenes og sånne ting! :D

 • Wilmaaaa says:

  I vissa vinklar liknar du Cara Delevigne, just so you know:P kram

 • Veronica says:

  Haha, the funniest video you’ever made! Love the connection between you and your love. Every girl would be happy to have that kind of boyfriend, who support your passion for fashion and participate at the same time. And btw it’s a really good photographer because result is always beautiful!

Leave a Reply

Your email address will not be published.