WELCOME HOME DINNER

janni-deler-tiger-thai-dinnerDSC_5844
janni-deler-tiger-thai-dinnerDSC_5846
janni-deler-tiger-thai-dinnerDSC_5848
janni-deler-tiger-thai-dinnerDSC_5852
janni-deler-tiger-thai-dinnerDSC_5853

Cozy dinner with my family at a thai-restaurant, perfect welcome home!

Vad lång den här dagen blev, men har varit en grym dag. Hann med skidåkning imorse, åkte direkt till flygplatsen och sov säkert en timme på flyget, landade i Sthlm där min fina mamma och lillebror hämtade upp mig. Vi åkte och mötte upp mormor på en thairestaurang och åt middag, jag tog som vanligt chicken satay, älskar jordnötssås… :-) Mysigt att umgås med familjen! <3 Nu kom jag nyss hem och tänkte sova, men vi hörs imorgon. Puss och god natt!

//This felt like a long day, but it’s been a great one. Had time for some skiing this morning, went straight to the airport and slept about an hour on the plane, landed in Sthlm where my mom and little brother picked me up. We went and met up with my grandma at a thai restaurant for some dinner, I ordered the same chicken satay as always, just love peanut sauce… :-) So cozy to spend time with my family! <3 Just got back home and will go to sleep, talk to you tomorrow. Kisses and good night!

14 reaktioner på “WELCOME HOME DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.