SNICKARBACKEN 7

janni-deler-snickarbacken7-frukostDSC_6026
janni-deler-snickarbacken7-frukostDSC_6027
janni-deler-snickarbacken7-frukostDSC_6029

My morning, breakfast meeting at Snickarbacken 7 and now work on Mocco Coffee.

God morgon goingar! Idag hade jag frukostmöte på Snickarbacken 7, riktigt mysigt ställe och väldigt smarrig frukost. Äter sällan frukost ute men det är ju faktiskt sjukt mysigt. :-) Nu sitter jag på Mocco med kaffekopp nummer två och jobbar undan lite, snart kommer gänget hit och ska äta brunch haha! Mycket mat idag men det är ju härligt. Hörs lite senare, nu ska jag jobba på. Puss! <3

//Good morning babes! Had a breakfast meeting at Snickarbacken 7 this morning, such a cozy place and great breakfast. Usually never go out for breakfast but it’s actually really cozy. :-) Now I’m at Mocco having my coffee numero dos and getting some work done, the team will arrive soon and we’ll have brunch haha! Lots of food today but I like it. Talk to you soon, time to get some work done. Hugs! <3

4 reaktioner på “SNICKARBACKEN 7”

Leave a Reply

Your email address will not be published.