ALL BLACK

IMG_9168 copy

Blazer here!/ Pants here!/ Long dress here!/ Short dress here!

Här är ju mina tre olika looks, jag har knappt förstått det ännu. ;-) Jag kan ju inte välja en favorit, såklart, jag ser olika tillfällen för alla plaggen så kan verkligen inte välja. Men, jag undrar vilken er favorit är? Några av er har velat höra mer om hela processen. Sanne kontaktade mig i somras, vi tog ett möte och kom fram till att vi skulle göra det. Jag började leta inspiration, pinterest och google blev mina bästa vänner och tillslut hade jag tillräckligt att gå på så jag satte vilka plagg och detaljer jag ville ha. Sanne åkte till Kina där hon har sina kontakter, visade upp för de hon jobbar med och därefter kom det prover (för ca 2 månader sedan). Några ändringar gjordes och några dagar innan plåtningen fick jag hem de färdiga proverna och allt kändes helt rätt! Är det något mer ni undrar över så är det bara fråga. :-) Nu vill jag höra era favoriter! Vill ni shoppa gör ni det HÄR, nu ska siten funka ordentligt hehe. Puss! <3

//Here’s my three different looks, still have a hard time believing it. ;-) I can’t pic a favorite, of course, I think of different times to wear them all so I really can’t choose. But, I want to know your favorite? Some of you’ve asked about the process. Sanne contacted me this summer, we had a meeting and decided to do it. I started to look for inspiration, pinterest and google ended up to be my best friend and after a while I had enough to go for when deciding what pieces and details I wanted. Sanne went to China where she have her contacts, showed them my pieces and after a while I got the samples (about 2 months ago). I did some changes and a few days before our photoshoot I got the samples that finally was ready and it all felt perfect! If you want to know something more just ask. :-) Now I want to hear your favorites! If you want to shop you’ll do it HERE, the site should work as usual now hehe. Hugs! <3

25 reaktioner på “ALL BLACK”

 • Karolina says:

  yay thank you, i was interessted in hearing more of the process :) My favourite piece is the short dress because of all the beautiful details, i love feathers and i love mesh and to have that both in ONE dress with even the perfect lenght makes it to my favourite. :)
  but tbh i love all 3.

 • Fanny says:

  Den snyggaste är helt klart den långa klänningen! Älskar ryggen :)

 • linn says:

  jag älskar klänningarna :)!!

 • Jessica says:

  Min favorit är helt klart långklänningen. Så vacker och så elegant. Ryggen är ju gudomlig!

 • Jäklar vad snygg du blev på bilderna! Klänningen i mitten är helt klart min favorit men det övriga är också snygga.
  Ha en trevlig kväll!
  Mvh Anette

 • Jeg er helt vild med den korte kjole! (:

 • Olivia says:

  ååh var bara tvungen att beställa den korta klänningen! :D så snygg!!
  Perfekt till nyår! Så glad nu :D hittat den perfekta klänningen!

 • Chrystin says:

  This must be so exciting for you! I absolutely love the feather mini dress—-it is so true to your style! Congrats, again! :-D

 • Nora TC says:

  Jag älskar alla tre looks men den långa klänningen är nog min absoluta favorit!! Älskar verkligen ryggen på den.

 • ivanka says:

  Min Favorit är den korta klänningen :) älskar detaljerna!

 • Leonie says:

  Hej janni ,
  I Think you cant Tell which ones best because the Outfits are Different from another and in their Own ways simply beautiful. So what I wanted to Say with that is that you did a Great Job designing! Please go on with it.
  Hugs from germany, Leonie

 • Klänningen var ju DRÖMSNYGG!!!

 • Sylwia says:

  Hello Janni
  I have a quick question
  What tone in Spray Tanning
  Do you use?
  It is the first time for me
  am blond like you
  Prefer not that it is too dark
  Thank you and happy holidays!

  • Janni says:

   I use the darkest one actually, I like to be tanned and it works with my skin. :-) Ask the one who will spray tan you, they usually know what would work best for your skintype. :-) Hugs!

 • Tessi says:

  Gillar alltihop, men den korta klänningen är min favvo :) du borde få göra en stor kollektion för Nelly eller liknande!!

 • Leta says:

  Beautiful!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

 • Moster says:

  Nu har jag beställt den korta klänningen hm tror du den kan klä en tant i sina bästa år ????
  spännande med storlekarna bara , får se om den passar ,,,,,,

 • Min absoluta favorit som jag var tvungen att beställa är långklänningen! Bara älskar öppen rygg och ändå en väldigt stilig och enkel men klassisk design <3 <3 <3

 • Men gaah så snyggt!! Jag skulle gärna ha alla tre i min garderob men om jag måste välja…. så kan jag inte! Ha ha. Det står mellan blazern och långklänningen för min del. Klänningen skulle vara fantastisk att bära på nyår och blazern ser jag oändliga användningstillfällen för, särskilt då det går att kombinera delarna separat. Men som sagt, alla tre är lika snygga på sitt sätt. Grymt jobbat!!

 • anna says:

  Alltså måste bara säga att jag tror du hade varit så snygg i en lång page. På första bilden skulle man kunna tänka sig hur du skulle se ut. så snygg och lite mer vuxen liksom! :)

 • Ida says:

  älskar blazern så sjukt snygg! också långklänning är skit snygg!

 • Min favorit är kostymen. Funderar starkt på att beställa hem den!

Leave a Reply

Your email address will not be published.