MOROCCO MORNING

janni-deler-morocco-morningDSC_6256
janni-deler-morocco-morningDSC_6254
janni-deler-morocco-morningDSC_6260
janni-deler-morocco-morningDSC_6253
janni-deler-morocco-morningDSC_6255
janni-deler-morocco-morningDSC_6259

Beautiful morning in Morroco!

God morgon från Marocko! Känns helt fantastiskt att vara här, vi bor i Taghazout på Lapoints camp. Känns som vi bor som en stor familj och jag bara älskar det! Vi kom fram igårkväll och åt middag direkt, sen satt vi uppe på terassen och drack ett glas vin och snackade. :-) Nu väntar vi på frullen (vi morgonpigga människor haha!) och ska efter det till stranden och surfa! Jag har fortfarande ont i halsen så har inte bestämt mig ännu om jag ska köra, men jag tror jag kommer ha svårt att stå på sidan om och kolla på. ;-) Nu ska jag ta lite kaffe, hörs under dagen hjärtan! <3

//Good morning from Morocco! Feels amazing to be here, we live in Taghazouth at Lapoints camp. Feels like we live like a big happy family and I just love it! We arrived last night and had dinner straight away, after that we sat on the terrace and had a glass of wine and just talked. :-) Now we’re waiting for breakfast (us morning persons haha!) and after that we’re going to the beach to surf! My throath is still a bit sore so I haven’t decided yet if I will go, I guess I will have a hard time just watching the other ones though. ;-) Now I will have a cup of coffee, talk to you during the day babes! <3

16 reaktioner på “MOROCCO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.