WINNER OF NIKON

janni-deler-mix-morocco5F4A6170

So happy to finally announce the winner in the Nikon competition, SO hard but super fun!

Nu ni mina vänner, om jag har fått kämpa för att välja EN vinnare av Nikon D5300… Ni var alldeles för många som tävlade och jag känner mig så taskig som inte kan ge er en var. Men, jag hoppas på att kunna köra liknande tävlingar igen, tycker alla är värda att ha en bra kamera och spara minnen. :-) En som stack ut lite och fick mig att skratta var den som fick vinna, så här såg Felicias nominering ut:

“Med denna kameran blir livet en fest, just för att allt kan fångas på bild som bäst
Nikon är av bästa kvalité, man kan fota allt från sandkorn till bubblande rosé
För vad är egentligen ett glas vin, utan en härlig instagrambild som är fin
Det är där wi-fi funktionen kommer in i bild, för med den blir uppdateringen sällan mild
Bra bilder jag så gärna skulle vilja ha, för jag snart resa runt jorden ska
och med en kamera som denna kommer jag alltid komma ihåg, vad jag i min ungdom en gång såg
för vem vet, tänk så träffar jag han som föralltid kommer vara det”

STORT grattis grymma Felicia, jag mailar dig! Stort tack till alla som var med och tävlade, wow alltså vilken respons! Dags för mig att packa ihop snart och åka mot flyget, så sjukt bra dag alltså!!!! Mycket kul på gång! Hörs ikväll, stor kram <3

//Finally announced the winner of the Nikon D5300, unfortunately we could only have the competition in Sweden this time, but fingers crossed that I will have another one. At least I’m hoping for it, would love to give all of you a good camera to save your memories. :-) Soon time for me to pack up and head over to the airport, this day have just been too awesome!!!! So much fun going on! Talk to you tonight, big hug <3

3 reaktioner på “WINNER OF NIKON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.