NEW YEARS LUNCH

janni-deler-nye-lunchDSC_8417
janni-deler-nye-lunchDSC_8425
janni-deler-nye-lunchDSC_8418
janni-deler-nye-lunchDSC_8427
janni-deler-nye-lunchDSC_8436
janni-deler-nye-lunchDSC_8430
janni-deler-nye-lunchDSC_8443

[location]

Had a new years lunch to celebrate this amazing year, let’s do this 2015!

Jag gillar nya år, känns som en nystart på något sätt! Vi drog ner till hamnen idag för en lunch och lite drinkar, firade sista dagen på det här året med en daiquiri. :-) Åt på min favorit Picasso, jag tog Chicken oriental som kan vara världens godaste sallad. Efter det åkte vi och handlade ännu mera mat inför kvällen, tror vi kommer få en grym kväll med familjen. Nu ska vi slappa ett tag innan vi tar tag i allt inför kvällen, vad ska ni hitta på? Kanske ingen som sitter och läser bloggar nu men man kan ju fråga iallafall haha! Puss på er, önskar er en fantastisk nyårsafton! <3

//I like new years, feels like a new start some how! We went down to the port for some lunch and some drinks, celebrated the last day of this year with a daiquiri. :-) Had lunch at my favorite Picasso, I had chicken oriental that may be the best salad ever. After that we went an bought some more food for tonight, think we will have a great night with the family. Time for us to chill for a while before we start preparing for tonight, what are you guys up to? Maybe no one is reading blogs right now but you can always ask haha! Hugs babes, I’m wishing you the best new years eve! <3

11 reaktioner på “NEW YEARS LUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.