KILLER WORKOUT

janni-deler-killer-workoutDSC_8724
janni-deler-killer-workoutDSC_8730
janni-deler-killer-workoutDSC_8735
janni-deler-killer-workoutDSC_8755
janni-deler-killer-workoutDSC_8739
janni-deler-killer-workoutDSC_8745
janni-deler-killer-workoutDSC_8751
janni-deler-killer-workoutDSC_8759

Todays workout, crossfit session with a bit of everything.

Idag tränade vi ordentligt haha! Jag och Jon mötte upp Gustaf och Emelie för att köra ett crossfit-pass ihop, tycker det är en så skön träningsform där man tar i ordentligt och blir slut snabbt. Ni ser på tavlan vad vi körde, var lite svårt att fånga på bild men fråga om ni inte ser vad det står. :-) Vi höll på ett bra tag, vi snackade och körde uppvärmning så allt tog 2 timmar! Inte så konstigt att jag blev helt slut, men kul var det. Äntligen är jag tillbaka i tränings-känslan! Det är ju så otroligt kul och skönt att träna när man väl är igång, att det ska vara så svårt att komma ihåg när man haft paus en tid. Jag kan ha svårt att motivera mig själv då och prioritera tid till det, men efter ett eller två pass brukar känslan komma tillbaka, iallafall för mig. Så det är bara att masa sig dit! Nu ska Jon överraska med en pang-middag (enligt honom), ska bli spännande att se. Puss! <3

//Today we did a killer workout haha! Me and Jon met up with Gustaf and Emelie for a crossfit session, I love that workout routine since you give all you got and get tired quickly. You can see on the board what we did, it was pretty hard to get it in the picture but just ask if you can’t see. :-) It took a while, we talked and did a warm up so everything took about 2 hours! Not too weird I got super tired, but it was fun. Finally I’m back in the workout-mode! It’s so fun and the best feeling to workout when you have it as a routine, can’t get why it’s so hard to remember that feeling when you’ve been having a break for a while. I can have a hard time motivating myself, but after one or two sessions that feeling usually comes back, at least for me. So you just have to go and do it! Now Jon will make a mega-dinner (according to him), can’t wait to see the result. Hugs! <3

21 reaktioner på “KILLER WORKOUT”

 • antonia says:

  oh soo cool!! can you pls just be my workout buddy?? that would be soo much fun! <3 oh i wish haha

 • julia says:

  Är detta sats Regeringsgatan? Eller var ligger detta grymma ställe?

 • Randi Danielsen says:

  Look forward to se a picture of the MEGA- dinner Jon makes! It must be so nice to workout with your boyfriend. We have a child so can’t workout with my husband.
  Love your blog!

 • Emelie says:

  Sugen på att veta hur det är att leva som Svenskadopterad eller intresserad av att lära dig nya coola sminkhacks eller bara få dig ett gott skratt?
  Då är du välkommen till min blogg http://nouw.com/emelieoberg

 • Ursäkta mig men jag måste bara fråga efter jag såg bilderna! Bilden när du och din pojkvän ligger ner så ser det ut som han har stånd. Hade ni det mysigt en stund innan bilden togs eller är han välutrustad? Förlåt om jag låter väldigt på men jag är en sådan person som kan vara lite udda och det ligger humor i bakgrunden. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh Anette

  • Janni says:

   HAHAHAHA, nej då vi hade det inte mysigt innan bilden togs! Hahaha, roligaste kommentaren på länge!

 • Gustaf says:

  Tack för idag Janni, alltid lika kul! Säg till när vi kör nästa gång!
  kram

 • Hello Jannid,
  First of all i have to say you are my fav blogger!
  I love your outfits and your lifestyle.
  I always hoped to see you at an european cup of jon because my boyfriend is a good german skier and I’m mostly with him on the slopes.

  Can you tell me where you got your workout trousers? They are looking very good!

  I still hope to see you at one day in my life.

 • ISA says:

  som på nästa sista bilden, SÅ ska man se ut efter träning! :D så skön känsla!

 • Elmira says:

  Heeej! Var kommer byxorna ifrån? Jätte snygga =)

 • Tove says:

  Vilka snygga brallor! Var köpte du dem? :)

 • Irma says:

  Hej,
  Undrade om du vill lägga upp passet?

 • Maaike says:

  Hi Janni! Would like to know if you’re still on Kayla’s BBG, or is it hard to keep up since you’re traveling so much? Don’t really like to do Kayla, but going to the gym alone is a bit boring I think.. Would love to do crossfit but it’s really expensive here in the Netherlands :-( What kind of workouts do you do when you go to the gym for weightlifting?

  • Janni says:

   Hey sweetie! I do it on and off, sometimes it’s just too hard to do it when I travel. I guess I’m just too lazy, I ca actually do it in a hotel room too. ;-) I mix it all, leg workouts, upperbody workouts or just come up with a circuit session. All depends how I feel. :-) Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.