PARADISE

janni-deler-paradise-monacoDSC_8976
janni-deler-paradise-monacoDSC_8969
The beach is empty, and too beautiful!

Vilken dag vi har haft hittills! Vi gick hemifrån tidigt imorse och kom tillbaka från massa möten nu, känner mig helt snurrig i bollen av all information jag fått och har några beslut jag måste tänka över. Det är inte lätt att flytta utomlands har jag märkt, när jag flyttade till London var allt superenkelt eftersom jag bara skulle bo där under en kort period. Eller så tänkte jag inte så mycket haha! :-) Vill inte åka härifrån imorgon iallafall, det är ganska tomt på folk här just nu. Stranden var helt tom och hela stan är ganska “död” den också, men jag tycker det är lite skönt om jag ska vara ärlig. Vi tänkte passa på att gå på stan en stund nu, har inte hunnit det alls sen vi kom hit. Puss så länge! <3

//What a day we’ve had so far! We left the house early this morning and just got back from lots of meetings, my head feels full of information I’ve gotten during the day and I have some big decisions to make. It’s not easy to move to another country I’ve just noticed, when I moved to London it all felt super easy since I was just moving there for a short time. Or maybe I didn’t think too much haha! :-) Don’t want to leave this place tomorrow, it’s pretty empty here with people. The beach was completely empty and the town is pretty “dead” too, but somehow I think it’s kinda nice to be honest. Since it’s so empty we’re about to hit the town now and check it out, haven’t had the time for it since we got here. Hugs babes! <3

15 reaktioner på “PARADISE”

 • Diana says:

  Beautiful photos!
  ~~ Diana~~
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Emil says:

  Hej, lyssnade på din pod från oBloggen, grymt härligt! tumme upp! Vad är din bästa motivation?

  • Janni says:

   Tack, vad kul att höra! Min bästa motivation är att jag får uppleva så mycket jag kan, se olika länder och ställen. Då måste man jobba hårt för att få det att funka, så det är min sporre. :-) Kram!

 • Wow, so beautiful !
  Nice photos :)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Anonym says:

  Hej,

  Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om dina hudvårdsprodukter. Du har så fin hy så är lite nyfiken på vad du använder dig av :) Så himla bra blogg, älskar att läsa och kolla på alla fina bilder! :D Fortsätt som du gör! :)

  Puss och Kram

  • Janni says:

   Hej fina du! Nu har jag noll rutin faktiskt, men brukar använda Exuviance när jag är hemma i Sverige. :-) Kram!

 • Marie says:

  Har nog tittat in här tio gånger idag i hopp om många uppdateringar. Hehe, så himla bra blogg! En fråga, har fått en knäskada i form av överbelastning när jag körde benpress. Har du haft det/hört någon som har det iom du har lite tröningsvänner? Gått snart ett år och fortfarande inte bra… Tänkte om du hade tips

  • Janni says:

   Haha sötnos! <3 Hm, tyvärr vet jag inte så mycket om det.. Rehabträning, så jag tror du ska gå till en läkare/naprapat och ta reda på vad du ska göra. <3 Kram!

 • Marie says:

  Har nog tittat in här tio gånger idag i hopp om många uppdateringar. Hehe, så himla bra blogg! En fråga, har fått en knäskada i form av överbelastning när jag körde benpress. Har du haft det/hört någon som har det iom du har lite tröningsvänner? Gått snart ett år och fortfarande inte bra… Tänkte om du hade tips.. Ha en fin kväll! :)

 • Linnea says:

  Så fina bilder som alltid :)

 • Peter says:

  Hey Janni! Love the Pics from Monaco! I am also in love with this tiny little “weird” country haha.
  Seems like you are moving over to Monaco right?
  Is there a lot of bureaucracy to do?

  Keep up the great work! It’s nice to come back to your Fashion rated Blog, even as a guy! (Not Gay..haha)

  • Janni says:

   Hey! Yes, that’s correct! :-) There’s a lot to do, and a lot of things that needs to be sorted out but we will make it. :-)
   Hahaha, I’m glad to hear, guy or girl. I’m glad you like it! :-)

 • Ana Jordão says:

  I’ ve only been in Monaco once, in a Road Trip by motorbike (Portugal-Poland-Portugal, eheheh).
  And I LOVE!!! I’m so in love with that town!!!

  I hope everything will become was you wish!!! Moving is always a step forward and it feels so good, Eheh!!

  Great success and be even more happy (you seem to be a very happy girl

 • Beatrice says:

  Var kommer de där träningstightsen ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published.