MAKE UP DONE

janni-deler-DSC_9338
janni-deler-make-up-readyDSC_9351
janni-deler-make-up-readyDSC_9352
janni-deler-make-up-readyDSC_9360
janni-deler-make-up-readyDSC_9356
janni-deler-make-up-readyDSC_9362

My make up is ready for tonight, now it’s hair and clothes…

Stressig dag men det visste jag redan, nu hittade jag några minuter över så då ville jag snacka lite mer er. :-) Har precis varit och fixat sminket, bästa bästa Lina hjälpte mig. Vi filmade lite som jag tror ni kommer bli glada för, kommer upp här snart. Vi var på Eleven store som ligger nära mig där jag bor, fanns så mycket man ville köpa med sig hem där men ska göra en smink-inhandling när jag är tillbaka från Japan istället haha! Nu ska jag fixa håret och byta om, ska bli kul att se hur det är ikväll på galan! Hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi imorgon, puss fina ni. <3

//Stressful day today but I already knew that, now I finally found a few minutes over and then I wanted to talk to you. :-) I just got my make up done, the best of the best Lina helped me. We did some videos that I think you will like, will post it here soon. We did it at Eleven store that’s close to my home, there was soo many things I wanted to buy but I will do a real make up-shopping when I’m back from Japan instead haha! Time to fix my hair and change, will be fun to see how it is at the gala tonight! Hope you guys will have a wonderful night and I’ll talk to you tomorrow, hugs babes. <3

29 reaktioner på “MAKE UP DONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.